Ostale Usluge

PIVO NA BURAD

Ukoliko ste vlasnik ugostiteljskog objekta nudimo vam opciju promocije našeg piva u vašem lokalu, a u slučaju da vam se dopadne nudimo i mogućnost plasiranja proizvoda u vaš lokal – pozovite nas na 060/345-0234 za više informacija.

TOČILICA ZA PROSLAVE

Ukoliko organizujete bilo kakav tip proslave (žurke, slave, veridbe, venčanja itd.) nudimo vam opciju serviranja točenog piva – uz kupovinu buradi piva, besplatan najam točilice tokom trajanja vaše proslave.

DOSTAVA PIVA

Vršimo besplatnu dostavu na željenu adresu u Beogradu (minimum narudžbina 1.500,00 din). U slučaju da naručite manje količine, cena dostave je 200,00 din.

PIVO PO VAŠEM UKUSU

Nudimo vam opciju kuvanja piva po željenom ukusu – ako vam treba pivo sa ukusom npr. banane, jagode ili koji god ukus vam padne na pamet – mozemo da ga spremimo samo za vas u roku od mesec dana (minimum vremenski period radi kuvanja, vrenja i fermentacije). Pozovite nas na 060/345-0234 za više informacija u vezi cene i minimum količine potrebne za narudžbinu.

BEOGRAD NA PIVU

Beograd na Pivu (Belgrade Beerfront) je novi koncept druženja. Kako ostati normalan u ovim ludim vremenima? Sve je na dodir prsta, od metroa do stana sa đakuzijem. Ali, ako vam je do stvarnog zezanja, uz neograničenu dozu piva, onda imamo za vas nešto sjajno! Investirajmo zajedno u novu, veseliju budućnost! Za više informacija pozovite 060/345-0234.

TELEFON ZA DOSTAVU I INFORMACIJE 
060/345-0234